Именитият треньор Ферарио Спасов е загинал в автомобилна катастрофа край Велико

...
Именитият треньор Ферарио Спасов е загинал в автомобилна катастрофа край Велико
Коментари Харесай

Ферарио Спасов е починал след катастрофа

Именитият треньор Ферарио Спасов е загинал в автомобилна злополука край Велико Търново. Инцидентът е станал към 17:00 часа на пътя сред София и Варна. Бял състезателен автомобил блъска с висока скорост колата, ръководена от Ферарио Спасов, и той е умрял на място.

Спасов се е прибирал от мач на неговия Дунав Лом в Трета лига против Локомотив Горна Оряховица. Той е пътувал с персоналния си автомобил по посока Ловеч, когато край търновското село Шереметя е бил ударен от автомобил, и навлязъл в насрещното платно.

Спасов играе като футболист за Осъм Ловеч и Спартак Плевен. Като треньор класира Литекс елита през сезон 1996/97, а през 1999 година става и първенец на БългарияПечели и Купата с оранжевите през 2001 година.

В треньорската си кариера Спасов е водил Олимпик Галата, Литекс, Спартак Варна, ЦСКА, Дунав Русе, Ботев Пловдив, Монтана, Етър, Спартак Плевен, Берое, Левски Лом и Севлиево. Бил е отпред и на юношеския народен тим до 17 години.

Също през вчерашния ден в почина и именитата плевенска треньорка по волейбол Стефка Великова. Спортната деятелка е пътувала за мач в Ловеч със състезатели от тима ѝ Олимпиец.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР